Even in het kort

OVER TEKENBUREAU KOSTER

Tekenbureau in jouw regio.

Eigenaar

Tjerk Koster

Mijn naam is Tjerk Koster en ik ben woonachtig in Oostwold (gemeente Westerkwartier). Ik heb een grote passie voor de bouw. Vanaf mijn jeugd was ik er al vol mee bezig. Ik heb de studie Bouwkunde gevolgd op zowel middelbaar beroeps onderwijs als op hoger beroeps onderwijs. Het bedenken van bouwkundige oplossingen in combinatie met het maken van ontwerpen spreekt mij heel erg aan. Daarnaast denk ik graag mee met de klant over hun wensen en kan ik de wensen vertalen op papier.

Naast deze eenmanszaak ben ik mede oprichter van KTP-engineering bv. Voor dit bedrijf verzorg ik de werktekeningen en bestellijsten van woningen die gebouwd worden met SIP-materiaal (Structural Insulated Panels). SIP panelen zijn slanke bouwpanelen met een hoge constructieve eigenschap en hebben daarnaast een hoge isolerende waarde waardoor slanker gebouwd kan worden t.o.v. traditioneel bouwen en Houtskeletbouw.

Momenteel volg ik ook een cursus omtrent BENG. Deze afkorting staat voor: Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Nieuwbouw projecten en volledige renovatie projecten moeten vanaf begin 2021 aan de nieuwe wettelijke eisen voldoen. Door de cursus kan ik gerichter met de klant meedenken in o.a. indelingen van ruimten het installatie concept en materiaal opbouwen. Hierdoor zorgen we er samen voor dat we aan het eind niet tegen de lamp lopen doordat een ontwerp bijvoorbeeld niet aan de nieuwe eisen voldoet.

Kom in contact met mij

12

Afgeronde projecten

8.5

Gemiddelde cijfer van mijn klanten

5

Jaar actief

Trouwe klanten