Neem een kijkje in mijn

Projecten

Projecten met een mooi resultaat.

Nieuwe schuur met carport en overkapping

Deze schuur met carport + overkapping heb ik mogen uitvoeren voor familie. Hiermee is alles begonnen, zo’n 6 jaar geleden.

Logo knipsel

Nieuwe dakconstructie

Mooi project mogen uitvoeren voor Timmerbedrijf MT.
Op de eerste afbeeldingen is een 3D te zien van het casco dak en op de tweede afbeelding zijn de elementen geplaatst.

Logo knipsel

Monumentaal pand ingemeten en in kaart gebracht. - Groningen

Een mooi authentiek en monumentaal pand in hartje Groningen, waarvan de blauwdruk (zie ook afbeelding) veroudert is door wijzigingen in en om het pand. Wij hebben de bestaande situatie in kaart mogen brengen en het tekenwerk weer up to date gemaakt.

Logo knipsel

Aanbouw aan bestaande woning, uitvoering in houtskelet

Bewoners van deze bestaande woning in het dorp Doezum wilden graag een uitbreiding naar achteren om meer leefruimte te creëren. De uitbouw/verbouwing is compleet in Houtskeletbouw uitgevoerd. Tekenbureau Koster is ook gespecialiseerd in het uitwerken van casco-tekenwerken!

Logo knipsel

Nieuwe loods te Zevenhuizen

Wij hebben het tekenwerk voor de vergunningaanvraag mogen realiseren in samenwerking met Timmerbedrijf MT. in Doezum. Deze robuuste schuur staat in het dorp Zevenhuizen (gem. wk.)

Logo knipsel

Nieuwe dakconstructie, houtskelet elementen

Prachtige woning met bijzondere details in de voorgevel, waar het dak van veroudert is, kiezen de eigenaren voor een nieuw (geïsoleerd) dak. De elementen voor het dak zijn geprefabriceerd in HSB elementen. Dit project is uitgevoerd door Timmerbedrijf MT. in Doezum. 

Logo knipsel

Nieuwe loods, in samenwerking met Bouwbedrijf MT

Deze nieuwe loods in Roden is recent getekend, in samenwerking met Timmerbedrijf MT. De constructie wordt al geplaatst en hierover hebben wij ook het ankerplan mogen aanleveren (zie afbeeldingen).

Logo knipsel

Nieuw dakkapel op bestaande woning voor vergunning aanvraag

In het pittoreske dorpje Ezinge staat deze oude voormalige postkantoor, wat nu fungeert als woning. De woning valt onder monument. De woning heeft weinig ruimte op de verdieping en door een dakkapel te plaatsen op de achtergevel ontstaat een zee van ruimte. Op dit moment wordt dit plan voorgelegd bij de gemeente voor het aanvragen van een vergunning. 

Logo knipsel

Nieuwe schuur voor aanvragen omgevingsvergunning

Voor dit project wil de gemeente graag weten wat de afstanden worden t.o.v. de erfgrenzen. Hiervoor een bestaande en nieuwe situatie getekend, en de plattegrond met gevels en een principe doorsnede erbij op een aparte presentatieblad.